Düşlediğiniz Geleceği mi Yaratıyorsunuz?

Düşlediğiniz şey nedir? Dünyayı gezmek ve insanlara ilham vermek mi? Sevgi dolu bir ilişki yaşamak mı? Bankada milyon dolarınız olmasını mı arzu ediyorsunuz?
Birkaç yıl önce Access Consciousness’ın kurucusu Gary Douglas Kosta Rika’da gezegende başka hiçbir yerde olmayan bir arazi keşfetti. Çok güzel, harika bir yer ve The Place* kitabı ile aynı besleyici enerjiye sahip. Gary’nin rüyası, araziyi satın almak ve herkesin yeryüzüyle birlik deneyimini yaşaması için bir tatil yeri inşa etmekti.
İnsanlar asla yapamayacağını söylediler ama Gary asla vazgeçmedi. Asla pes etmedi ve asla bırakmadı.
Bugün, PROA Resort, Kosta Rika biyodinamik arazi yönetimi, sürdürülebilir enerji ve yaşamın zarafeti ile yaratılıyor. 2019’da açılması planlanıyor.
Access dünya koordinatörü Simone Milasas geçenlerde Voice America radyo programında “Biz sadece PROA için hayal kurmadık; biz onu yarattık. Ve fark budur.” dedi.
“Bu projeye yardımcı olmaları için harika insanları davet ettik. Biz talep ettiğimiz için onlar geldiler. Biz değişim için sorduk, olasılıkların açığa çıkması için sorduk ve bunu yapmak için hangi eylemlerde bulunmamız gerektiğini sorduk.”
Pek çok insan, bir gün rüyalarının gerçek olmasını dileyerek ve umut ederek hayatlarını harcıyor, ancak Simone’un dediği gibi bunu yaratmak için herhangi bir eyleme geçmeye hazır değiller.
Hayatınızdan gerçekten yaratmayı arzu ettiğiniz bir şey var mı? O zaman, bu neye benzerse benzesin, her yerden katkı almaya gönüllü olun.
Simone, “Siz bir şeylerin açığa çıkması için sorarsınız ve evren size yardımcı olmaya gönüllüdür. O bütün bu kapıları açar, ancak siz ‘Bu işe yaramıyor! Bu işe yaramadı!’ dediğinizde bütün bu kapıları kapatırsınız.” diyerek açıkladı.
Ayrıca, bir şeylerin açığa çıkması için alana izin vermelisiniz. Ne zaman rahatlamanız gerektiğini ve farklı enerjiler ve farklı şeyler gerektiğinde ne zaman hareket etmeniz gerektiğini bilin.
Her zaman sorun; “Bunu realitem olarak yaratmak için bugün hangi eylemde bulunabilirim?” Harekete geçmelisiniz. Örneğin, herkes daha fazla paraya sahip olmak istediğini söyler, ancak gerçekten ne yapmaya gönüllüler?
Milyarder olmak için yeterince sıkı çalışmaya gönüllü müsünüz? Hayatınıza başka neleri eklemeye gönüllüsünüz?
İşte Simone’dan size harika bir araç; “Her gün ben ve partnerim Brendon, bugün hayatımızda kaç tane daha gelir akışı açığa çıkabilir, diye sorarız? Bir şeylerin ortaya çıkmasını bilişsel olarak sorup ve beklemeyiz. Enerjinin açığa çıkması için sorarız. Sizin için henüz seçmediğiniz çok daha fazla gelir akışı mümkün olabilir.” 
Sizin için kabul etmeye gönüllü olmadığınız hangi değişim olasılıkları mümkün olabilir?
Eğer aynı zamanda Access Bars işinizi genişletmenin veya bedeninizde hastalık olarak açığa çıkan şeyleri değiştirmenin pragmatik yollarını arıyorsanız bununla ilgili geniş kapsamlı bölümü buradan dinleyebilirsiniz: https://www.voiceamerica.com/episode/99152/change-of-possibilities
PROA ve Olasılıklar Projesi hakkında daha fazla bilgi almak için:  https://www.projectpossibilities.com/
*The Place (Yer) Gary Douglas’ın kitaplarından biri.
Çeviri: Tuğba Oksal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder