Beklemekten Çık Yaratıma Geç

Hayatınız bir şeyleri bekleyerek geçiyorsa ve adım atmak için hep bir şeyleri, birilerini bekliyorsanız ama artık bundan sıkıldıysanız bu yazıyı okuyun ve beklemekten çıkıp yaratıma geçin... 

Beklemekten Çık Yaratıma Geç
Yaratmak yerine beklemede olduğunuzda ölürsünüz. Beklemekten çıkıp yaratmaya başladığınızda boğulmayacaksınız. 
Yaratabileceklerinizin farkına varmamak için ne kadar enerji harcıyorsunuz? Çok fazla, az ya da tonlarca? Mevcut gerçekliğinizin ötesinde bir hayat yaratabileceğiniz kaosu seçmektense her şeyi düzene sokmak için mi hayatınızı durduruyorsunuz?
Sorun kendinize; “Şu anda hayatımı nasıl yaratmak isterim? Bugün benim için ne eğlenceli olur?”.
Ya yarattığınız her şey sadece eğlence ve neşesi içinse? Ayrıca şunu da bilmelisiniz; eğer hayatınızda farklı bir olasılık yaratacaksanız olduğunuz eylemden işlev göstermeye istekli olmalısınız. 
Beklemekten çıkıp hayatınızı yaratmaya başlamaya ve kedinizi gerçekten arzuladığınız şekilde yaşamaya hazır mısınız? Her gün sorun; “Hemen bugün hayatımı yaratmama ve istediğim gibi yaşamama izin verecek hangi eyleme geçebilirim?”. 
Sadece düzenden işlev gösterdiğimizde kendimizi yavaşlatırız, erteleriz. Harekete geçmeyiz, çünkü basitçe seçmeye istekli olmaktansa doğru hareketi seçtiğimizden emin olmaya çalışırız.  
Yaratım kaos gerektirir. Siz kaostan ve kaos yoluyla yaratırsınız. Eğer gerçekten kaostan ve kaos yoluyla yarattığınızı kabul etseydiniz ne olurdu? Hangi düzen, hangi tanım ve hangi limitleri bırakmanız gerekirdi?  
Eğer hayatınızın yaratımını erteliyorsanız ve beklemekten çıkıp yaratıma geçmek istiyorsanız işte size yapabileceğiniz üç şey: 
1. Her 10 saniyede bir seçim yapın
Hayatınızın kalanında 10 saniyeniz var, neyi seçiyorsunuz? 10 saniye doldu. Hayatınızın kalanında 10 saniyeniz var, neyi seçiyorsunuz? 10 saniye doldu. Seçin. Seçin. Tekrar seçin. Tekrar seçin. 
Eğer hayatınızı yaratmak istiyorsunuz seçmeye başlayın. Ve o seçim sadece 10 saniye için. Her 10 saniyede seçmek için hayatınızda nasıl mevcut olmanız gerekir? Eğer her 10 saniyede bir seçseydiniz gerçekten ne kadar çok yaratırdınız?  
2. Sonucun düzenindense sorunun kaosu 
Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak adına hayatınızın ne kadarını düzene sokmak için uğraşıyorsunuz? Her şeyi doğru ve plana göre göre yapmak için yaratımın kaosunun ne kadarını görmezden geliyorsunuz? Bütün bunların ne kadarı sizi hayatınızın yaratımını durdurmakta tutuyor?
Bütün bunları değiştirmek ister misiniz? Soru sorun! “Bundan başka neler mümkün?” diye sorarak başlayın. “Bundan başka neler mümkün?” diye sormak hayatınızın yaratımının kapılarını açar. 
3. Sadece yapın!
Anlamanız gereken şeylerden biri de bir oluşum, yaratım ve kurulum olduğudur. Bunlar parayı, hayatınızı, yaşamınızı, başarıyı ve gerçekte istediğiniz her şeyi yaratmanın üç elementidir. Size, o tuhaf anlarda gelen parlak fikirleri veren oluşum enerjisidir. Bu bir enerjidir. O enerjiyi alırsınız ve yaratıma çevirirsiniz ve sonra onu gerçek yapacak şeyleri kurarak fiziksel gerçekliğe getirirsiniz. Kurma, her gün günlük olarak yapmak durumunda olduğunuz eylemleri gerçekleştirdiğiniz yerdir. 
Hayatınızı yaratmak eylem gerektirir. Hemen bugün beklemekten çıkıp yaratımın kaosu, eğlencesi, oyunu ve bolluğu için hangi seçimi yapardınız?   
Gary Douglas’ın 3 Ekim 2016’da başlayacak olan “Beklemekten Çık Yaratıma Geç” telekonferansıyla ilgili daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Çeviri: Tuğba Oksal

Yazının orijinalini okumak için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder